Page content

Voedingsbegeleiding

De specialisten in vetverlies met een langetermijnvisie!

voedingsbegeleiding Move2Health

De Nutrition coaches in Move2Health zijn gespecialiseerd in vetverlies met een langetermijnvisie. Het afvallen is pas geslaagd als er een nieuwe levensstijl opgebouwd is die je kan volhouden en je gelukkig maakt.

Inhoud:

Wat?

Voor wie?

Werkwijze

Tarief

Locatie

Contact

Specialisten in vetverlies via een nieuwe gezonde levensstijl!

Ben je op zoek naar een voedingscoach die jou kan helpen bij het verliezen van vet? Wil je het vet er deze keer ook afhouden? Ben je het beu om strikte diëten te volgen en wil je gezonder leren eten? Dan ben je bij Move2Health op de juiste plaats. Wij helpen jou bij het verliezen van lichaamsvet door jouw voedingspatroon stap per stap aan te passen.

De begeleiding start bij onze visie. Zo staat bij Move2Health een persoonlijke aanpak centraal. Vertrekkend vanuit jouw doel, voedingspatroon, persoonlijke voorkeuren en situatie bouwen we samen aan een gezondere en vooral volhoudbare nieuwe levensstijl. Zo is een gezond eetpatroon meer dan enkel groenten en fruit eten. Ook eens samen met familie een stukje taart eten hoort hier bij. Een gezond voedingspatroon is vooral een voedingspatroon dat jij kan volhouden en de energiebalans in je lichaam herstelt! Door onze opleidingen, wetenschappelijke manier van werken en jaren praktijk ervaring, helpen we jou jouw doel te bereiken!

Neem contact op en kom volledig kosteloos en vrijblijvend op een kennismakingsgesprek.

[TEST_B id=1629]

Wat kan je verwachten als je begeleid wordt in Move2Health:

Persoonlijk

Wij vinden het echt belangrijk dat je goede resultaten boekt en dat jouw doelstellingen en dromen werkelijkheid worden! Daarom zullen wij er ook alles aan doen om jou zo goed mogelijk te begeleiden en op te volgen. Iedere persoon is uniek en heeft zijn eigen noden en eisen. Het is dan ook maar zeer normaal dat onze voedingsbegeleiding volledig gepersonaliseerd is. Klik hier om ons team te leren kennen!

levensstijl Move2Health

Gezonde en plezierige levensstijl

Een gezonde nieuwe levensstijl die echt bij je past waar rekening gehouden wordt met je voorkeuren, vereisten en persoonlijke situatie.

diëtist opvolging

Ongeëvenaarde opvolging

We begrijpen dat voor velen in het begin ‘een stok achter de deur’ hebben belangrijk is. Ook thuis kan je steunen op ons. Zo kan je ons altijd telefonisch of via e-mail en sociale media bereiken! Als wij jou enkele dagen niet horen kan je zeker een e-mail of telefoontje verwachten.

vetverlies wetenschappelijk

Wetenschappelijk onderbouwd

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Er zijn zoveel verschillende diëten, maar welke werkt juist het beste voor jou? Wij volgen elke dag de meest recente onderzoeken op zodat ons advies zo volledig en correct mogelijk is.

gratis vetpercentagemeting

Gratis vetpercentagemeting

Vetpercentage vertelt veel meer dan het lichaamsgewicht of de BMI. Vandaar dat wij bij elke afspraak het vetpercentage meten. Zo kunnen we verlies van spiermassa vermijden en snel bijsturen indien nodig. Wij maken gebruik van huidplooimeting en Bio-elektrische Impedantie Analyse.

trainingsschema diëtist

Gratis basistrainingsschema

Aangezien voeding en beweging hand in hand lopen kan je bij ons een gratis loop- of krachttrainingsschema meekrijgen. Doe je het sporten liever niet alleen? Dan kan je bij ons ook terecht voor personal training.

Wat maakt de voedingsbegeleiding van Move2Health beter?

Geen dieet

Bij de voedingsbegeleiding van Move2Health ga je nooit op dieet, maar toch kan je perfect jouw streefdoel bereiken! Wij gaan er altijd van uit dat we de voedingsgewoontes zo min mogelijk moeten veranderen om zo een groot mogelijk effect te verkrijgen. Dit zorgt zowel op lange als korte termijn voor betere resultaten! Zo zijn er mensen die dagelijks een koekje of een ijsje eten of een glaasje wijn drinken, maar meer dan 1 kg vet per week verliezen. Je mag jezelf gerust eens iets gunnen, dat beseffen wij ook maar al te goed.

geen jojo dieet

Geen JOJO-effect

Je kent het wel: je valt zeer snel af, maar komt nog sneller bij. Daar maken we een einde aan bij de voedingsbegeleiding van Move2Health. Wij hebben een langetermijnvisie en het is dus echt de bedoeling dat je ook jaren na onze begeleiding nog steeds goed in je vel voelt!

geen shakes dieet

Geen shakes

Dit blijkt zowel in de literatuur als in de praktijk inefficiënt te zijn. De meesten komen gewoonweg weer bij na het volgen van een dieet met shakes, bovendien is het ook erg duur. Velen moeten 100 euro betalen per 1 kg vet die ze willen verliezen. Wil je dus 20kg verliezen kan jou dat zeker 2000 euro kosten.

[TEST_B id=1662]

Voor wie is de voedingsbegeleiding?  

  • Als je wilt afvallen en nooit meer wilt bijkomen

Ben jij het ook zat om na het honderdste dieet toch weer al die kilo’s er weer bij te krijgen? Wil je afvallen en daarna voor eens en voorgoed je vetmassa stabiel blijven houden? Dan is onze voedingsbegeleiding voor jou!

  • Als je meer levenskwaliteit wilt krijgen

Vermoeid als je de trap op wandelt, een te hoge bloeddruk, reeds zweten bij een lichte inspanning, uitgeput de zetel in duiken na een lange dag werken,… Dan ben je bij Move2Health op de juiste plaats om de eerste stap te zetten naar een gezondere jij!

  • Als je ECHT gezonder wilt leren leven

Gezond leven is veel meer dan marathons lopen en sla eten. Het is ook op een gezonde manier leren omgaan met voeding. Bijvoorbeeld je zelf iets kunnen gunnen zonder je schuldig te voelen. Dat chocolaatje op Valentijn en die taart op je verjaardag mag je gerust helemaal van genieten! Bovendien hoef je niet perse een marathon te lopen om gezond te leven. Een leven lang eens op een koude wintermorgen de bevroren dauwdruppels bewonderen tijdens een wandeling, wat gaan fietsen op een zwoele zomeravond, tijdens een familiefeest Kubb of cricket spelen,… zullen een positievere impact hebben op je gezondheid dan een jaarlang elke dag tegen je zin in de fitness vertoeven.

Voor wie is de voedingsbegeleiding NIET?  

  • Mensen die snel willen afvallen zonder langetermijnvisie

Mensen die even de knop willen omdraaien en in een korte tijd veel willen afvallen, maar op lange termijn niet bekommerd zijn om hun gezondheid kunnen wij niet verder helpen. In Move2Health staat gezondheid centraal, nu en altijd!

  • Mensen die een ‘Quick fix’ zoeken aan de hand van pilletjes, shakes,…

Er bestaan jammer genoeg geen gemakkelijke, magische manieren om af te vallen. In Move2Health zal je dan ook geen shakes, pilletjes en dergelijke terugvinden.
[TEST_B id=1925]

Werkwijze

De M2H methode© is een unieke en beproefde methode.

Invullen intake formulier

Nadat je contact opgenomen hebt met ons, sturen we jou een online intake formulier door.  Dit kan je thuis op het gemak invullen vooraleer je bij ons op intake gesprek komt. Dankzij dit formulier kunnen we jou optimaal verder helpen. Neem dus zeker de tijd om dit grond in te vullen.

Intake consultatie

Vooraleer we van start kunnen gaan met de begeleiding, is het belangrijk dat onze neuzen in dezelfde richting staan. Stap per stap overlopen we tijdens deze consultatie wat je in het intake formulier hebt ingevuld en nemen we jouw voedingsgewoontes op. Vervolgens bespreken we het vervolg van de begeleiding. Met deze verworven informatie gaan wij aan de slag en denken we een stappenplan uit die jou zal helpen je doel te bereiken. Op het einde van de consultatie spreken we een datum af wanneer we kunnen starten met de begeleiding.

Duur: 30 – 45 minuten
Prijs: 35 euro

Eerste consultatie

Nu begint het echte werk! Aan de hand van een Powerpoint leggen we jou de basisprincipes van afvallen en gezondheid uit samen met ons werkingsprincipe. Daarnaast bespreken we de eerste stappen in het bereiken van jouw doel. Tenslotte kiezen we met welke progressie parameters (vet %, gewicht of maten)  we aan de slag willen en meten we deze voor de eerste keer. Op het einde van deze consultatie spreken we een datum af voor een opvolg consultatie. In het ideale geval zit er 1-2 weken tijd tussen de afspraken.

Ingerekend in de prijs van de eerste consultatie, heb je recht op 1 week intensieve mail opvolging waar je vragen kan stellen en ons op de hoogte kan houden van hoe je dag verlopen is. Zo hoef je niet met je vragen te blijven zitten en kunnen we jou meteen verder helpen.

Duur: 75 – 90 minuten
Prijs: 60 euro

Opvolg consultatie

Wij nemen graag onze tijd tijdens een opvolg consultatie om je op die manier zo optimaal mogelijk te begeleiden. Zo bespreken we het verloop van de voorbije periode (problemen, oplossingen) en meten we jouw progressie (vet %, gewicht of maten). Daarnaast stellen we nieuwe sub doelen die stap per stap ons hoofddoel helpen te bereiken. Na deze consultatie heb je de keuze om de online e-mail opvolging al dan niet verder te zetten. Indien niet betaal je gewoon per opvolg consultatie. De frequentie van de opvolg consultatie is persoonsafhankelijk, maar optimaal is om de 1-3 weken. Na de week intensieve opvolging kan je zelf beslissen of je deze al dan niet verder wilt blijven zetten.

Duur: 30 – 40 minuten
Prijs: 30 euro

Overzicht tarieven

Dit is een overzicht van alle tarieven. De bijbehorende uitleg kan je vinden bij de werkwijze.

Indien u niet aanwezig kan zijn dient u tijdig te verwittigen. Consultaties die minder dan 24 uur op voorhand afgezegd worden, zullen aangerekend worden.

Duur Prijs
Intake consultatie 30-45 min 35 euro
Eerste consultatie 75-100 min 60 euro
Opvolg consultatie 30-40 min 30 euro

De prijzen zijn inclusief:

  1. Alle nodige bestanden
  2. Basis trainingsschema (indien gewenst)
  3. Vetpercentage meting

Betalingen kunnen zowel contant als via de bancontact app gebeuren. Overschrijving is ook mogelijk.

Locatie

Adres: Houtstraat 3 9700 Oudenaarde


[huge_it_maps id=”2″]

Contact

Kom volledig vrijblijvend en kosteloos op een kennismakingsgesprek of leg onmiddellijk een afspraak vast!

GSM: 0494 14 49 98

E-mail: info@move2health.be


[contact-form-7 id=”1015″ title=”Diëtist contact”]