Online verantwoord afvallen

 • Vetverlies met een blijvend resultaat
 • Persoonlijke begeleiding door gediplomeerde coaches
 • Online opvolging via e-mail of sociale media
 • Video’s over: basisprincipes vetverlies, gedragsverandering etc.
 • E-Boek vetverlies vriendelijke omgeving
 • Tips over hoe je jouw wilskracht kan versterken
 • Indien gewenst een kracht- of loopschema
Ja, ik wil duurzaam afvallen!


getuigenis online afvallen m2h

Gewoon goud waard, ik had veel eerder begeleiding moeten nemen!

Veronique - 27 kg afvallen

samen online afvallen

Wij geloven niet in diëten. 

Dat kan misschien wat vreemd klinken, komend van een bedrijf dat zich specialiseert in vetverlies.

Stel jezelf eens de volgende vraag: “Hoeveel mensen ken jij die op een dieet geweest zijn, hun doel bereikt hebben EN nadien nooit meer zijn bijgekomen?”. Juist, niet veel of niemand. Diëten werkt niet omdat het altijd gericht is op een korte termijn: snel even die kilo’s verliezen. Waar we meestal niet bij stilstaan, is dat onze voedings- en levensstijlgewoontes de oorzaak zijn van die kilootjes teveel en dat we met een dieet deze helemaal niet aanpassen. Van zodra we die kilo’s kwijt zijn, val je terug in de oude eet- en levensstijlgewoontes en dit waren de gewoontes die ervoor zorgden dat we bijkwamen in de eerste plaats.

Bij Move2Health willen we het anders aanpakken. Hier vind je geen pilletjes of shakes ook geen exotische of magische dieetprogramma’s. Wat je wel krijgt is vakkundige voedingsbegeleiding die zich richt op vetverlies met een langetermijnvisie. Wij zorgen ervoor dat je jouw doel kan bereiken en dat je lichaamsgewicht stabiel blijft, je hele leven lang.

Wat kan je verwachten?

persoonlijke hulp bij online afvallen

Persoonlijk

Persoonlijke online begeleiding, is dat wel mogelijk? Dat is zeker en vast mogelijk. Onze online begeleiding is de persoonlijke begeleiding maar dan in een online jasje. Zo zien we jou niet persoonlijk om het intake gesprek uit te voeren, maar sturen we formulieren door zodat we ons een accuraat beeld kunnen vormen over jou. Hoe beter we jou kennen, hoe beter we jou kunnen begeleiden! Aan de hand daarvan stellen we ons persoonlijk advies op dat gedurende de verdere opvolging wordt scherp gesteld.
opvolging online afvallen

Ongeëvenaarde opvolging

Afhankelijk van welk pakket je juist hebt horen we jou regelmatig. Hierdoor heb je een zeer goeie stok achter de deur, maar kan je ook snel terecht bij ons met vragen. Zo kunnen we snel reageren, bijsturen en tips geven indien nodig.
wetenschappelijk onderbouwd online afvallen

Wetenschappelijk onderbouwd

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Er zijn zoveel verschillende diëten, maar welke werkt juist het beste voor jou (spoiler-alert: het is geen dieet). Wij volgen elke dag de meest recente onderzoeken op zodat ons advies zo volledig en correct mogelijk is.
Multidimensionale aanpak online afvallen

Multidimensionale aanpak

Bij M2H kijken we niet alleen naar jouw voeding, maar ook jouw ruimere levensstijlgewoonten: stress, slaap, beweging, gewoontepatronen, compensatie mechanismen, omgevingsfactoren etc. Als er een factor is die impact heeft op jouw voedingsgewoonten nemen wij ze onder de loep!
trainingsschema online afvallen

Kracht- of loopschema

Vermits bewegen ook een belangrijk deel is van gezondheid kan je indien gewenst een gratis loop- en/of krachtschema krijgen!

De M2H methode©  

bewustwording online afvallen

Bewustwording

Dit is de eerste stap in de begeleiding. Zonder bewustwording kunnen er geen nieuwe voedings- en levensstijlgewoonten gecreëerd worden. Deze bewustwording wordt gecreëerd door het bijhouden van een app waarin je jouw voeding kan noteren of door het bijhouden van een voedingsdagboek. Hierdoor zorg je ervoor dat jij zelf meer inzicht in je voedings- en levensstijlgewoonten krijgt, maar ook wij je beter leren kennen en hierdoor een betere begeleiding kunnen geven.

mentaliteitsverandering online afvallen

Mentaliteitsverandering

Mentaliteitsverandering (of de klik) zorgt ervoor dat je de juiste ingesteldheid hebt om je voedings- en levensstijlgewoonten te veranderen.  

gedragsverandering online afvallen

Gedragsverandering

De bewustwording zorgt voor meer inzicht in onze voedings- en levensstijlgewoonten en de mentaliteitsverandering zorgt ervoor dat je klaar bent om effectief ons gedrag aan te passen. Nieuwe voedings- en levensstijlgewoonten zorgen ervoor dat je op lange termijn je lichaamsvet op een aangename manier stabiel kan blijven houden.

Verloop begeleiding

  1. Je meldt je aan voor de online begeleiding.
  2. Je vult alle intake formulieren in.
  3. Wij krijgen de nodige gegevens en starten met het opstellen van een plan van aanpak.
  4. Wij sturen jou alle nodige bestanden om te starten met de online begeleiding. Dit is de dag waarop je maand begeleiding van start gaat.
  5. Afhankelijk van het soort pakket horen we jou frequent en sturen we bij indien nodig. Wij geven praktische tips, gezonde recepten, richtlijnen; samen bespreken we jouw sterktes en mogelijke obstakels,… 
  6. Je bereikt jouw doel! 🙂
  voorbeeld documenten online afvallen
  jasper online afvallen
  Jasper

  Ik kon gewoon geen enkel dieet volhouden, geen karakter hé.. Maar dankzij de stok achter de deur en de tips die ik kreeg van Kevin ben ik vlotjes mijn 19 kg kwijtgeraakt!

  melissa online afvallen
  Melissa
  Ik ben eenmaal persoonlijk bij M2H geweest, maar de afstand was te ver. Ik ben hierna overgeschakeld op online begeleiding en ik heb er helemaal geen spijt van!
  Vera online afvallen
  Vera
  Honger was voor mij het grootste probleem bij alle vorige diëten. Met deze begeleiding heb ik geen honger en ik heb zelfs het gevoel meer te eten dan anders!

  Overtuigd? Start nu!

  Dream Chaser

  dream chaser pakket m2h

  € 60,-

  per maand

  • Basisprincipes vetverlies
  • Gedragsveranderingsplan
  • Berekening energiebehoefte
  • Kracht - en/of loopschema
  • E-book vetverlies vriendelijke omgeving
  • E-mail opvolging 1 maal per week

  Goal Slayer

  goal slayer pakket m2h

  € 75,-

  per maand

  • Basisprincipes vetverlies
  • Gedragsveranderingsplan
  • Berekening energiebehoefte
  • Kracht - en/of loopschema
  • E-book vetverlies vriendelijke omgeving
  • E-mail opvolging elke dag

  Spartan Turnover

  spartan turnover pakket m2h

  € 115,-

  per maand

  • Basisprincipes vetverlies
  • Gedragsveranderingsplan
  • Berekening energiebehoefte
  • Kracht - en/of loopschema
  • E-book vetverlies vriendelijke omgeving
  • E-mail opvolging elke dag
  • Wekelijks 10 min Skype / telefonisch gesprek

                                     

  FAQ Online afvallen

  Kan ik tussen de pakketten wisselen?

  Je kan na de maand begeleiding onderling wisselen tussen de pakketten. Wil je minder of net intensiever opgevolgd worden is dat dus zeker mogelijk.

  Wanneer start de maand begeleiding?

  De maand begeleiding start op de dag dat je alle bestanden doorgestuurd krijgt en je dus aan de slag kan gaan. Als je de bestanden ontvangt op 16 november, loopt de opvolging dus tot 16 december.

  Welke video's krijg ik doorgestuurd?

  In de video's worden de basisprincipes van vetverlies uitgelegd, maar ook gedragsverandering en mentaliteitsverandering. Zo heb je een goeie basis om jezelf alle kansen te geven op slagen!

  Welke bestanden krijg ik doorgestuurd?

  Je krijgt bestanden doorgestuurd die je helpen bij de gedragsverandering en bewustwording: gewoonten identificeren, omgaan met obstakels, richtpunten, doel formulier etc.

  Kan ik de begeleiding stopzetten?

  Natuurlijk kan dit. Als je alles goed onder de knie hebt kan je zelf met de tools die je gekregen hebt verder doorwerken aan je nieuwe voedings- en levensstijlgewoonten. De begeleiding stopt zodra jouw maand afgelopen is.

                                 

  Nog vragen?  Neem gerust contact op!