Trainingsbegeleiding

Krachttraining onder begeleiding

Contact

Wij werken volgens een ‘Evidence Based Behavioral Practice methode’. Dit betekend dat wij de literatuur combineren met onze jaren ervaring als Personal Trainer en Nutrition Coach. Op die manier kunnen we jullie helpen om op zo’n efficiënt mogelijke manier te begeleiden in het opbouwen van een gezonder en fitter lichaam.  In Move2Health is het meer dan gewoon trainen. De Personal Trainers leren je een juiste techniek aan en geven je de nodige basiskennis om op termijn alleen aan de slag te kunnen. Daarnaast geven we jullie graag extra bewegingsadvies mee met tips over hoe je ook in het dagelijks leven meer kan bewegen.

Bij de Personal Training van Move2Health staat gezondheid en levenskwaliteit op de eerste plaats! Veel mensen denken bij krachttraining aan spierbundels die loeizware gewichten verplaatsen. Krachttraining is echt zoveel meer, het is een sport die voor zowel jong & oud als voor mannen & vrouwen heel erg goed is. Hoe meer spiermassa je hebt, hoe  gemakkelijker het is om vet te verliezen/op gewicht te blijven en hoe hoger je levenskwaliteit zal zijn.

Een Personal Trainer in Move2Health is meer dan enkel iemand die je zegt welke oefeningen je moet doen. Het is een luisterend oor, vriend waar je met al je problemen en vragen terecht kan. Samen bouwen naar een betere, gezondere, fittere versie van jezelf door een bewegingspatroon op te bouwen dat jij tof en volhoudbaar vindt? Dan ben je bij de Personal Trainers van Move2Health op de juiste plaats!

Wat kan je verwachten?

Persoonlijk

Vermits iedereen zijn doelstelling anders is, zal iedereen ook op een andere manier begeleid worden. Wij stellen een efficiënt en doelgericht trainingsschema op die je zo snel mogelijk naar je doel kan brengen, maar vooral ook erg leuk is.

Basisprincipes trainingsleer

Tijdens de trainingen leer je de basisprincipes van trainingsleer. Hoe vaak je bijvoorbeeld moet trainen, het aantal herhalingen etc.

Vetpercentage meting

Vetpercentage vertelt veel meer dan het lichaamsgewicht of de BMI. Vandaar dat we regelmatig het vetpercentage meten. Zo kunnen we de opbouw van spiermassa opvolgen. Wij maken gebruik van huidplooimeting en Bio-elektrische Impedantie Analyse.

Voedingstips

Tijdens de trainingen kan je bij de coach terecht met vragen rond jouw voeding. 

Trainingsschema

Indien gewenst kan je ook een trainingsschema krijgen met oefeningen die je thuis of in de fitness kan uitvoeren. 

Veel plezier

Natuurlijk willen we er ook voor zorgen dat een training ook gewoon leuk is! We hebben dan ook altijd een luisterend oor en een glimlach kan je altijd krijgen!
€ 45,-

1 personal training sessie

Een coachsessie duurt gemiddeld 1 uur en kost 45 euro. We nemen ruim onze tijd om jou alles aan te leren en jouw vragen te beantwoorden.

Betalingen kunnen zowel contant als via de bancontact app gebeuren. Overschrijving is ook mogelijk.

Indien u niet aanwezig kan zijn dient u tijdig te verwittigen. Afspraken die minder dan 24 uur op voorhand afgezegd worden, zullen aangerekend worden.


Neem contact op!