Page content

Glenn Aelbrecht

Glenn Aelbrecht M2H team

Glenn is Nutrition coach en Personal trainer bij Move2Health. Samen met zijn broer Kevin, heeft hij mee geholpen aan de grondlegging van Move2Health. Sinds zijn 16 jaar is hij bezig met bijleren over voeding & krachttraining. Wat startte als een manier om zelf beter vooruit te gaan, veranderde al snel in het helpen en begeleiden van vrienden & kennissen naar hun doel. Na zijn middelbare studies koos hij ervoor om voedingsmiddelentechnologie te studeren om zo meer te weten over het maken van voedsel. Hierna schoolde hij zich bij tot Nutrition coach aan de hand van het hoog aangeschreven Precision Nutrition Level 1 certificaat. Deze ruime basiskennis samen met de attitude om te blijven bij leren is de reden waarom je bij Glenn op de juiste plaats bent!

Naast zijn passie voor voeding & sport houdt hij er enorm van activiteiten in de buitenlucht. In zijn vakanties vind je hem dan ook vaak terug in de natuur, gaande van enkele weken trekking doorheen onherbergzaam terrein tot een avondje aan een kampvuur. Reizen speelt een belangrijke rol waar vooral natuur en het sociale aspect centraal staan. Hij is een echte boekenworm waar vooral de onderwerpen psychologie, ecologie & duurzaamheid hem erg interesseren.

Glenn is een sociaal en zorgzaam persoon die steeds klaar staat om anderen te helpen. Quality time met vrienden & familie is voor hem dan ook erg belangrijk. Dit straalt hij ook uit naar zijn werk, waar jij duidelijk meer bent dan een nummer. Zijn achtergrond in voeding & beweging samen met zijn verworven psychologische kennis, helpt hem om jou zo optimaal mogelijk te helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Sinds 2017 is Glenn ook een vrijwillig reisbegeleider bij de organisatie KrisKras waar hij mensen op een duurzame manier leert reizen.

Mensen helpen, blijven bijleren, genieten van de kleine dingen des levens, maar toch het maximale uit het leven proberen te halen, dat is het gene waar het Glenn om draait!

Contactgegevens
glenn@move2health.be
0471 38 71 40

Life-begins-at-the-end-of-your-comfort-zone