Page content

Kevin Aelbrecht

Kevin Aelbrecht M2H Team

Kevin is diëtist, personal trainer en oprichter van Move2Health.
Sinds 2010 is hij actief in de voedings- en trainingswereld.
Hij studeerde voedings- en dieetkunde en vergaarde daarnaast zelf veel kennis over vetverlies, krachttrainingsleer en gezonde voeding.

Als je hem niet terug vindt in Move2Health is de kans groot dat hij quality time aan het spenderen is samen met zijn vrouw. Hij probeert zo actief mogelijk te zijn in het dagelijks leven. Hij doet dan ook regelmatig krachttraining, wandelen of zwemmen. Koken is een echte ontspanning voor hem, of het nu een uitgebreide Nieuwjaarsmenu is of in een potje roeren bovenop een bergtop.

Naast voeding en beweging zijn het maken van trektochten zijn grote passie! Hij houdt ervan zich te verliezen in de gigantische en prachtige wildernis. Vooral de uitdaging en de simpliciteit van het leven en dit delen met zijn vrienden, trekt hem steeds weer naar de natuur.
Hij leest graag bij over voedings- en trainingsleer, psychologie en ondernemen. Hiermee probeert hij zijn leven en dat van zijn klanten zo goed mogelijk te optimaliseren. Het leven hoeft voor hem niet altijd even serieus te zijn. Een goeie grap op het juiste moment kan bij menig man een glimlach op het gezicht toveren.

Zijn levensdoel is om impact te hebben op mensen. Hij helpt dan ook zoveel mogelijk mensen verder naar een ECHTE gezondere voedings- en levensstijl.

Contactgegevens:
kevin@move2health.be
0494 14 49 98
all we have is now