wat is move2health

Over Move2Health

Blijvende vetverlies resultaten!

Missie

Move2Health zorgt ervoor dat mensen vet verliezen op een duurzame manier. Iedereen die wil afvallen en nooit meer wil bijkomen en dit wil bereiken door een aanpassing van de voedings- en levensstijlgewoonten kan bij ons terecht. Wij stappen dus af van de dieetcultuur. Bij Move2Health zal je dus geen shake, pilletjes of magische afvaldrankjes vinden. Wij geven ondersteuning, kennis, inspiratie en motivatie, maar vooral geloof. Geloof dat jij kan vet verliezen op een aangename manier en je lichaamsgewicht op lange termijn stabiel kan blijven houden.

Visie

Gezondheid

Gezondheid is veruit onze belangrijkste pijler. Dit betekent niet alleen gezondheid voor jullie als klant, maar ook de coaches dragen hun eigen gezondheid hoog in het vaandel! Gezondheid omsluit voor ons veel meer dan enkel het fysieke aspect. Ook het mentale luik is voor ons erg belangrijk. Ook quality time met familie en vrienden besteden is iets dat zowel voor de klant als de coach erg belangrijk is. Gezond ben je namelijk pas als je gelukkig bent!

Persoonlijk

Move2Health staat voor een persoonlijke en kwaliteitsvolle aanpak waar zowel de klant & coach meer is dan een nummer. Een coach in Move2Health is meer dan enkel een persoon die je zegt wat wel of niet te doen. Het is een raadgever maar vooral een luisterend oor die jou zo goed mogelijk tracht te begeleiden in het samen bereiken van je doel. Move2Health is een plaats waar er gerust eens tijd is voor een babbel of grapje. Daarnaast zijn de coaches bij Move2Health meer dan collega’s. Het zijn vrienden waar men steeds bij terecht kan, waar je jezelf kan zijn en volledig ontplooien.

Doelgericht

Een coach bij Move2Health moet de klant op zo’n efficiënt mogelijk manier zijn doel helpen bereiken. Dit moet een doel zijn waar de klant zelf volledig achterstaat. Het is niet aan de coach om zijn doelen of voorkeuren aan jou op te dringen. Een goede coach zal je echter helpen zelf te ontdekken wat voor jou een goed doel is. De doelstelling moet volledig aangepast zijn aan jouw persoonlijke situatie.

Leergierigheid

Bij Move2Health staat een leven lang leren centraal. Dit zowel op voedings- en trainingsgebied als psychologie en gedragsverandering. Onze coaches hebben dan ook een brede kijk op de wereld en staan open voor nieuwe visies en ontwikkelingen. Met een open geest, gaan we graag nieuwe uitdagingen aan en proberen we zoveel mogelijk uit het leven te halen!

Winstgevend

Uiteraard heeft Move2Health ook als doel winstgevend te zijn. Denk maar aan inkomsten, maar dat is zeker niet het enige dat belangrijk is. De winst die jij als klant bereikt hebt door met ons samen te werken (bv: vetverlies, levenskwaliteit verhoging,…) is voor ons het belangrijkste. Pas als deze twee facetten vervuld zijn spreken we over een geslaagde win-win situatie.

Diensten

Voedingsbegeleiding

Onze gediplomeerde Nutrition Coaches helpen jou in het bereiken van je gezondheids- en vetverliesdoelstellingen.

Online afvallen

Woon je te ver of kan je niet persoonlijk afkomen? Dit is onze persoonlijke voedingsbegeleiding in een online jasje! 

Trainingsbegeleiding

We begeleiden je naar een leven met meer beweging. Dit zowel in de gym als daar buiten.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik durf weer in de spiegel kijken

Ik heb me lang geschaamd. Toen ik op mijn zwaarste woog durfde ik zelf naar veel sociale gelegenheden niet meer gaan. Dankzij Move2Health ben ik heel wat afgevallen, maar ik zie nu ook in dat ik geen angst mag hebben van anderen hun mening. Ik heb echt een verandering gemaakt in mijn denkwijze. Ik durf me weer te tonen aan mijn partner en ik durf mezelf  weer in de spiegel te kijken.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Suikerproblemen opgelost
Ik kreeg op 35 jarige leeftijd te horen dat ik problemen had met mijn suiker. Vermits ik nog twee jonge kinderen heb, was dat voor mij een stimulans om er iets aan te doen.

Nu is mijn suiker al 2 jaar onder controle en ik moet zelf geen pilletjes meer nemen. Mijn levenskwaliteit is enorm op vooruit gegaan en ik kan weer plezier maken met de kids!

Ms. Nameless
Add Your Stars
32kg vermagerd in 1,5 jaar tijd

Ik had al vele diëten geprobeerd: shakes, koolhydraatarm, atkins, 5:2 dieet etc. Ik heb alle boeken van Sandra Bekkari en Pascale Naessens, maar ik kon niets blijven volhouden. Bij M2H leerde ik dat een dieet nooit de oplossing ging zijn. We hebben stap voor stap mijn voedings- en levensstijlgewoonten aangepast en ik ben in 1,5 jaar tijd 32 kg vermagerd!  Hoe ironisch dat het beste "dieet" uiteindelijk geen dieet was.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Rugzakje vol kennis opgebouwd

Na nog geen 10 maand mijn doel in gewicht bereikt, 31 kg lichter en op weg naar een fit en gezond lichaam, maar vooral een rugzakje vol kennis opgebouwd om met vertrouwen de toekomst in te gaan en niet te hervallen in oude gewoontes!

Ms. Nameless
Add Your Stars

Je kan ons ook terugvinden op social media!