Gratis Facebook community

Elkaar steunen, motiveren en inspireren om blijvende vetverlies resultaten te behalen.

Dit is niet weer een zoveelste "dieet" groep. Hier ga je geen shakes, pilletjes of magische afval drankjes vinden. Wat je wel kan verwachten is informatie die ervoor zorgt dat je in eerste instantie vet verliest en erna nooit meer bijkomt, verpakt in de ondersteuning van een warme groep.

Als je op lange termijn jouw lichaamsvet wilt verliezen is het belangrijk dat je omgeving vetverlies vriendelijk is. Dit is niet altijd gemakkelijk in een wereld waar je continu overstelpt wordt met reclame van fastfood , sociale gelegenheden, verleidingen. De community van Move2Health is ons weerwoord hier tegen. Met de community willen we een nieuw normaal creëren, een wereld waarin iedereen op een aangename manier zijn of haar lichaamsvet stabiel kan blijven houden.

samen staan we sterker

Voordelen van de M2H community

gratis afval forum

Gratis

Ja, helemaal gratis. De reden dat we een gratis community opgericht hebben is omdat iedereen aan een vetverlies vriendelijke wereld mee moet werken en niet enkel de mensen die klant zijn bij Move2Health. 
samen afvallen is gemakkelijker

Gelijkgezinden

Op de community kom je mensen tegen die tegen dezelfde struikelblokken lopen en met eenzelfde doelstelling op de community zitten. Iedereen wil nieuwe gewoonten creëren en ervoor zorgen dat ze op lange termijn hun lichaamsvet stabiel kunnen houden. We kunnen elkaar motiveren, inspireren en ondersteunen. We kunnen tips en ideeën uitwisselen. Zo blijven we ons voedings- en levensstijlgewoonten continu verbeteren.

samen de omgeving vetverlies vriendelijk maken

Blootstelling

Hoe vaker je in contact komt met correcte informatie over vetverlies, hoe meer je dit ook echt gelooft. Er is zoveel verkeerde informatie terug te vinden op internet en dit doet natuurlijk meer kwaad dan goed. Met deze groep proberen we duidelijk te maken dat iedereen kan vet verliezen en op lange termijn zijn of haar lichaamsvet op een aangename manier stabiel kan blijven houden. Hoe vaker je deze boodschap hoort, hoe meer dit een deel zal worden van jou als persoon. Door regelmatig berichten te zien passeren in de groep kan je dus de ingesteldheid creëren die je nodig hebt om voorgoed je vetmassa te verliezen.

Krijg nu toegang tot de community!

  • Volledig gratis
  • Elkaar ondersteunen, motiveren en inspireren
  • Jouw omgeving vetverlies vriendelijk maken
  • Mis geen tips of weetjes die het jou gemakkelijker kunnen maken om af te vallen

Gratis basisprincipes van vetverlies

Bekijk zeker ook dit gratis Ebook en video met de basisprincipes van vetverlies.

Zo kan je met de juiste tools aan de slag binnen de M2H community! 

50%
Krijg je gratis ebook!
De basisprincipes van vetverlies in ongeveer 40 pagina's uitgelegd.
Ik wil me ook inschrijven in de wekelijkse nieuwsbrief met vetverlies tips!
Download gratis
Gratis boek over afvallen