Verantwoord afvallen

De specialisten in vetverlies met een langetermijnvisie!

Contact
samenwerken verantwoord afvallen

Bij Move2Health staat een persoonlijke en multidimensionale aanpak centraal. Vertrekkend vanuit jouw gewoonten, doel, voedingspatroon, persoonlijke voorkeuren en situatie bouwen we samen aan een gezondere en vooral volhoudbare en aangename nieuwe levensstijl. Zo is een gezond eetpatroon meer dan enkel groenten en fruit eten. Ook eens samen met de familie een stukje taart eten hoort hier bij. Door onze opleidingen, wetenschappelijke manier van werken en jaren praktijkervaring, helpen we jou om af te vallen en zorgen we ervoor dat jouw lichaamsvet ook op lange termijn stabiel blijft.

Wat kan je verwachten?

persoonlijke begeleiding afvallen

Persoonlijk

Wij vinden het echt belangrijk dat je goede resultaten boekt en dat jouw doelstellingen en dromen werkelijkheid worden! Daarom zullen wij er ook alles aan doen om jou zo goed mogelijk te begeleiden en op te volgen. Iedere persoon is uniek en heeft zijn eigen noden en eisen. Het is dan ook maar zeer normaal dat onze voedingsbegeleiding volledig gepersonaliseerd is.
opvolging afvallen

Ongeëvenaarde opvolging

We begrijpen dat voor velen in het begin ‘een stok achter de deur’ hebben belangrijk is. Ook thuis kan je steunen op ons. Zo kan je ons altijd telefonisch of via e-mail en sociale media bereiken! Als wij jou enkele dagen niet horen kan je zeker een e-mail of telefoontje verwachten.
wetenschappelijk onderbouwd afvallen

Wetenschappelijk onderbouwd

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Er zijn zoveel verschillende diëten, maar welke werkt juist het beste voor jou? Wij volgen elke dag de meest recente onderzoeken op zodat ons advies zo volledig en correct mogelijk is.
multidimensionale aanpak afvallen

Multidimensionale aanpak

Bij M2H kijken we niet alleen naar jouw voeding, maar ook jouw ruimere levensstijlgewoonten: stress, slaap, beweging, gewoontepatronen, compensatie mechanismen, omgevingsfactoren etc. Als er een factor is die impact heeft op jouw voedingsgewoonten nemen wij ze onder de loep!

vetpercentage meting afvallen begeleiding

Gratis vetpercentagemeting

Vetpercentage vertelt veel meer dan het lichaamsgewicht of de BMI. Vandaar dat wij bij elke afspraak het vetpercentage meten. Zo kunnen we verlies van spiermassa vermijden en snel bijsturen indien nodig. Wij maken gebruik van huidplooimeting en Bio-elektrische Impedantie Analyse.
trainingsschema afvallen begeleiding

Gratis basistrainingsschema

Aangezien voeding en beweging hand in hand lopen kan je bij ons een gratis loop- of krachttrainingsschema meekrijgen. Doe je het sporten liever niet alleen? Dan kan je bij ons ook terecht voor personal training.

De M2H methode©

bewustwording afvallen

Bewustwording

Dit is de eerste stap in de begeleiding. Zonder bewustwording kunnen er geen nieuwe voedings- en levensstijlgewoonten gecreëerd worden.

mentaliteitsverandering afvallen

Mentaliteitsverandering

Mentaliteitsverandering (of de klik) zorgt ervoor dat je de juiste ingesteldheid hebt om je voedings- en levensstijlgewoonten te veranderen.

gedragsverandering afvallen

Gedragsverandering

Nieuwe voedings- en levensstijlgewoonten zorgen ervoor dat je op lange termijn je lichaamsvet op een aangename manier stabiel kan blijven houden.

Werkwijze

De M2H methode© is een unieke en beproefde methode.

Invullen intakeformulier

Nadat je contact opgenomen hebt met ons, sturen we jou een online intakeformulier door.  Dit kan je thuis rustig online invullen vooraleer je bij ons op intakegesprek komt. Dankzij dit formulier kunnen we jou optimaal verder helpen. Neem dus zeker de tijd om dit grondig in te vullen.

Intake consultatie

Vooraleer we van start kunnen gaan met de begeleiding, is het belangrijk dat onze neuzen in dezelfde richting staan. Stap per stap overlopen we tijdens deze consultatie wat je in het intakeformulier hebt ingevuld en vragen we jouw voedingsgewoontes op. Vervolgens bespreken we het vervolg van de begeleiding. Met deze verworven informatie gaan wij aan de slag en denken we een stappenplan uit die jou zal helpen je doel te bereiken.  Afhankelijk van de informatie die we vergaard hebben tijdens deze afspraak krijg je een bepaalde video doorgestuurd. In deze video leer je de basisprincipes van gezond afvallen, wat honger is, hoe je het goestingkjes moet omgaan en nog veel meer. De video is meteen de eerste stap in het bewustwordingsproces. Op het einde van de consultatie spreken we een datum af wanneer we kunnen starten met de begeleiding.

Duur: 30 – 45 minuten
Prijs: 35 euro

Eerste consultatie

Nu begint het echte werk! Eerst overlopen we nog eens kort wat we uit de video geleerd hebben en heb je de mogelijkheid om extra vragen te stellen indien die er zijn. We bespreken de eerste stappen in het bereiken van jouw doel. Tijdens deze afspraak doen we een lichaamsanalyse, zo kunnen we het vetpercentage correct opvolgen. We overlopen wat praktische tips en er is ruim de tijd om vragen te stellen. Na de eerste consultatie zou je alles moeten weten en hebben om aan de slag te gaan. Op het einde van deze consultatie spreken we een datum af voor een opvolg consultatie. In het ideale geval zit er 1-2 weken tijd tussen de eerste consultatie en de opvolg consultatie.

Ingerekend in de prijs van de eerste consultatie, heb je recht op 1 week intensieve mail opvolging waar je vragen kan stellen en ons op de hoogte kan houden van hoe je dag verlopen is. De meesten die bij ons begeleid worden horen we na de eerste consultatie elke dag. Zo hoef je niet met je vragen te blijven zitten en kunnen we jou meteen verder helpen. 

Duur: 60– 75 minuten
Prijs: 70 euro

Opvolg consultatie

Wij nemen graag onze tijd tijdens een opvolg consultatie om je op die manier zo optimaal mogelijk te begeleiden. Zo bespreken we het verloop van de voorbije periode (problemen, oplossingen) en meten we jouw progressie (vetpercentage, gewicht of maten). Daarnaast stellen we nieuwe sub doelen die stap per stap ons hoofddoel helpen te bereiken. Na deze consultatie heb je de keuze om de online e-mail opvolging al dan niet verder te zetten. Indien niet betaal je gewoon per opvolg consultatie. De frequentie van de opvolg consultatie is persoonsafhankelijk, maar optimaal is om de 1-3 weken. Na de week intensieve opvolging kan je zelf beslissen of je deze al dan niet verder wilt blijven zetten.

Duur: 30 – 40 minuten
Prijs: 35 euro

Terugbetaling mutualiteit

Je kan een deel van de afspraken terugbetaald krijgen van de mutualiteit. Hoeveel dit bedrag is, is verschillend per mutualiteit. Wij hebben hiervoor de nodige formulieren liggen, dus je hoeft zelfs niets mee te nemen bij de afspraken.

Overzicht tarieven

Dit is een overzicht van alle tarieven. De bijbehorende uitleg kan je vinden bij de werkwijze.
Indien u niet aanwezig kan zijn dient u tijdig te verwittigen.
Consultaties die minder dan 24 uur op voorhand afgezegd worden, zullen aangerekend worden.


DuurPrijs
Intake consultatie30-45 min35 euro
Eerste consultatie60-75 min70 euro
Opvolg consultatie30-40 min35 euro


Betalingen kunnen zowel contant als via de bancontact app gebeuren. Overschrijving is ook mogelijk.

Bancontact app contant betalen

Neem vrijblijvend contact op!

Adres locatie Oudenaarde

31 kg in 10 maand tijd afgevallen

Anke

31 kg afgevallen in 10 maanden

Na nog geen 10 maand mijn doel in gewicht bereikt, 31 kg lichter en op weg naar een fit en gezond lichaam, maar vooral een rugzakje vol kennis opgebouwd om met vertrouwen de toekomst in te gaan en niet te hervallen in oude gewoontes!
beste diëtist afvallen

Anita

Eindelijk die 12 kg verloren

Desondanks dat ik al bij 3 andere diëtisten geweest ben, heb ik bij M2H enorm veel geleerd. Dit is echt geen dieet, maar een mentaliteits- en gedragsverandering die ervoor zorgt dat je nieuwe inzichten verkrijgt. Nu ben ik eindelijk die 12 kg verloren die ik er maar niet afkreeg. Als het niet lukt om bij Move2Health vet te verliezen, dan zal het nergens lukken…