Deze dressing heeft de textuur van mayonaise, stevig, maar toch zacht.
De mosterd geeft de dressing een pittige smaak. De dressing smaakt heerlijk bij aardappel bereidingen, wortels en erwtjes, prinsessenbonen,… .
Benodigdheden
√ 200 gram magere cottage cheese
√ 15 gram dijon mosterd
√ 1 klein teentje knoflook
√ Zout
Bereidingswijze
Kuis de knoflook.
Doe de knoflook, cottage cheese en mosterd met een goede snuif zout in de cutter.
Cutter tot je een mooie homogene massa bekomen hebt.
Voedingswaarde
| Voedingswaarde per 100 gram | |
| Energie (kcal) | 74 |
| Eiwit (g) | 11,8 |
| Koolhydraten (g) | 3,8 |
| Vet (g) | 1,3 |
| Vezels (g) | 0,3 |
Hieronder een voorbeeldje van mijn bordje met de cottage cheese en mosterd dressing.









